Dudkający dudek

Dudkający dudek

Ocena43Głosuj!
ID: 421Data: 28.05.2005Wyświetleń: 10666
Gatunek: DudekNazwa łacińska: Upupa epopsSprzęt: EOS 1DMark II + 600/4 LIS USM
Miejsce: Suwalszczyzna
Opis: Samiec dudka w trakcie śpiewu godowego będącego charakterystycznym, daleko niosącym się dudnieniem. Widać napełnione powietrzem gardło.